AKSARAY / ORTAKÖY - İstiklâl İlkokulu

Ock

Okulumuz velilerine yönelik ilçe sağlık müdürlüğü tarafından internette cinsel istismar semineri verilmiştir.Soğuk havaya rağmen güzel katılımın olduğu seminerden kareleri sizlerle paylaşıyoruz.

Ara

İlimiz geneli en güzel afiş/cümle yarışmasına İstiklal İlkokulu olarak katılım sağladık,en güzel afiş/cümle oluşturma yarışmasında okulumuz 3/C sınıfından 3 öğrencimiz dereceye girmişlerdir.İstiklal ailesi olarak Zemin öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası coşkuyla karşılandı,etkinliklerden görüntüleri sizler için seçtik.

Ara

Okulumuz 4/A,2/B,3/D ve 2/C sınıfları öğretmenleriyle birlikte çok anlamlı bir çalışmaya imza attılar.Marketteki ürünlerin barkodlarına bakarak yerli üretim olan ürünleri keşfettiler,bu sayade de farkındalıklar oluşturdular.Yerli malı haftasından yapılan bu çalışma için öğretmenlerimize teşekürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuz 3/D sınıfı tarafından eski eşyalar müzesi düzenlendi.Özellikle evde bulunan eski eşyaları okula getiren öğrencilerimiz,Pınar öğretmenlerinin liderliğinde güzel bir müze oluşturdular.Bizde İstiklal ailesi olarak 3/D sınıfına ve Pınar Öğretmene teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuzdan tayin nedeniyle ayrılan personellerimiz için veda yemeği düzenlendi, oldukça güzel geçen etkinlikten sonra plaket takdim edildi,duygu dolu anlara sahne olan yemeğimiz hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.İstiklal ailesi olarak arkadaşlarımıza hayatlarında başarılar diliyoruz.

Kas

Öğretmenler günü munasebetiyle okulumuzda program düzenlendi,programı 2B sınıfı gerçekleştirdi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 4A sınıfı öğrencileri tarafından Kurtuluş Savaşı konulu resfebe sergisi düzenlendi,Öğretmenler günü öncesi yapılan etkinlik okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından büyük beğeni topladı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında okulumuzdan 2 öğrenci dereceye girerek ödül almışlardır, emeği geçen öğretmen,veli ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

İlçenin en köklü ve en kalabalık okulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ilçe programına gösterilerle ve ödüllerle katılım sağladık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı,programda şiirler okundu ,gösteriler yapıldı ve şarkılar söylendi.Öğrenciler için oldukça eğlenceli geçen programda emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize teşşekürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

“13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında, Okulumuzda düzenlenen etkinlikle öğrencilerin  “Afete Hazırlık”  konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amaçlanmıştır. Etkinlik sonrasında  öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi verilmiş ve tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir .

Eyl

Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamalarına Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit ŞAHİN, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İstiklal İlkokulu tarafından hazırlanan   program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, okunan şiirler ve çeşitli gösterilerin ardından  sona erdi.

Haz

4/C  Sınıfı Nevin öğretmenin organizasyonuyla yıl sonu gösterisi düzenledi.Çeşitli gösteri alanlarında öğrencilerin yeteneklerini sergilediği etkinlikte öğrenciler adeta senenin yorgunluğunu alarak çok güzel eğlendiler.Emeğini esirgemeyerek öğrencilerini mutlu eden kıymetli öğretmenimiz ve güzel öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.